= Mayfirst Hackaton de traducción ''English below'' Una iniciativa de miembros de la Coooperativa Tecnológica Primero de Mayo México. Se trata de una propuesta para atender la necesidad de la comunidad de miembros habla hispana -propiamente castellano- de acceder a la documentación técnica disponible para el aprovechamiento de todos los recursos compartidos por nuestra asociación y promover habilidades para el desarrollo de nueva documentación en nuestro propio idioma. Partimos de que quién se hace parte de esta iniciativa tiene los conocimientos necesarios sobre ambos idiomas (inglés y español), pero también esperamos la ayuda en el proceso de compas que no necesariamente hablan español. En adelante la documentación se desarrolla en inglés con la intención de invitarles a sumarse para asistir en la edición, en la puesta a punto la colaboración en el sistema, entre otras tareas. == Goal Translating all support pages in the FAQ pages in our support wiki. One journey -one Saturday, maybe- to concentrate in English->Spanish translation together in close remote collaboration. == Organizing (Work in progress)\\ === During the Hackaton day: 1) we concentrate in translation 1. We conform groups of translators by topic of interest. 1. Start the traslation work of each page, by opening a ticket, and mention there who is in the translation group. 1. Or do this process collectively by using a common pad editor in each group. 1. At the same time we have a central pad to bring questions and clearify criteria and conventions, and also a mumble for audio communication during the Hackaton 1. 1. Create new wiki page with the same name (and path) AND add **.Es** at the end of the name. 1. Start the translation in this blank page OR bring all the content of the english version to the new .ES page and translate there. Alternatively, peo 1. Translate, review and update the ticket with the progress Here we aim to use the same collaboration tools of our own support system (wiki, tickets and query system). For that reason it is important to consider that collaboration in the wiki only allows one editor of a page at a time. === During the Hackaton day: 2) we concentrate in images == Date To be defined == Here is the list of FAQ content ordered by topic wiki:faq wiki:faq-es faq wiki:faq/Drupal_vs_WordPress wiki:faq/abandoned-mailbox admin wiki:faq/admin wiki:faq/admin/keyringer wiki:faq/admin/puppet wiki:faq/admin/puppet/sign-release wiki:faq/all wiki:faq/backup-setup wiki:faq/billing wiki:faq/cannot-connect-to-internet wiki:faq/chat wiki:faq/cron-job wiki:faq/data-backup wiki:faq/database wiki:faq/dns domain wiki:faq/domain wiki:faq/domain/add-domain-web-config wiki:faq/domain/canonical-web-address wiki:faq/domain/make-dev-site-live wiki:faq/domain/modify-hosts-file wiki:faq/domain/redirect-web-users wiki:faq/domains wiki:faq/domains/add-domain-web-config wiki:faq/domains/canonical-web-address drupal wiki:faq/drupal wiki:faq/drupal/access-drupal-database-directly wiki:faq/drupal/add-module-theme wiki:faq/drupal/add-site wiki:faq/drupal/boost wiki:faq/drupal/browser-blog-editor wiki:faq/drupal/configuration wiki:faq/drupal/edit-site wiki:faq/drupal/install wiki:faq/drupal/sftp-permission-denied wiki:faq/drupal/sites-permission-denied wiki:faq/drupal/support-timeline wiki:faq/drupal/update-module wiki:faq/drupal/upgrade wiki:faq/drupaladd-module-theme email wiki:faq/email wiki:faq/email/add-dmarc-record wiki:faq/email/add-email-address wiki:faq/email/add-multiple-identities-sm wiki:faq/email/add-spf-record wiki:faq/email/address-hijacked wiki:faq/email/autoresponder wiki:faq/email/avoid-forward wiki:faq/email/catch-all-email wiki:faq/email/configure-email wiki:faq/email/configure-email.Es wiki:faq/email/default-identity-horde wiki:faq/email/domain-not-available-email wiki:faq/email/email_setup_kmail wiki:faq/email/email_setup_outlook wiki:faq/email/export-address-book wiki:faq/email/filter-spam-webmail wiki:faq/email/filters-thunderbird wiki:faq/email/format wiki:faq/email/greylisting wiki:faq/email/inbox wiki:faq/email/linux-simple-mail-relay wiki:faq/email/openpgp wiki:faq/email/pop-vs-imap wiki:faq/email/sa-filter-spam wiki:faq/email/sa-filter-spam-thunderbird wiki:faq/email/set-sent-mail-folder-horde wiki:faq/email/setup-iphone wiki:faq/email/setup-kmail wiki:faq/email/setup-macmail wiki:faq/email/setup-outlook wiki:faq/email/setup-postfix-debian wiki:faq/email/setup-thunderbird wiki:faq/email/setup-thunderbird.Es wiki:faq/email/slow-webmail wiki:faq/email/speedup-thunderbird-imap wiki:faq/email/syncml wiki:faq/email/understand-spam wiki:faq/email/webmail-distribution-list wiki:faq/email/webmail-says-no-messages wiki:faq/email-announcement-lists wiki:faq/email-list email-related wiki:faq/email-related wiki:faq/email-related/add-email-address wiki:faq/email-related/autoresponder wiki:faq/email-related/slow-webmail files wiki:faq/files wiki:faq/files/chmod wiki:faq/files/choosing-names wiki:faq/files/edit_a_file wiki:faq/files/privacy-standard-servers wiki:faq/files/sftp wiki:faq/get-dedicated-wiki wiki:faq/git wiki:faq/git-admin wiki:faq/git-for-web-development wiki:faq/gitification wiki:faq/importcalendar wiki:faq/index-menu wiki:faq/install-phplist wiki:faq/install-software-on-shared-server wiki:faq/limit-serviceadvisory-byserver wiki:faq/member-backup wiki:faq/membership-organization wiki:faq/menu wiki:faq/mfpl-press-list wiki:faq/mfpl-privacy-policy wiki:faq/miscellaneous wiki:faq/openid wiki:faq/public-private-key-generation wiki:faq/pulse-debug security wiki:faq/security wiki:faq/security/cgi-basic-auth wiki:faq/security/fingerprints wiki:faq/security/get-certificate wiki:faq/security/mfpl-certificate-authority wiki:faq/security/password-protect-directory wiki:faq/security/secure-shell wiki:faq/security/setup-certificate wiki:faq/security/setup-certificate.Es wiki:faq/security/use-apache-ssl wiki:faq/security/what-is-an-ssl-certificate server wiki:faq/server wiki:faq/server/change-fcgid-max-setting wiki:faq/server/change-php-ini-settings wiki:faq/server/increase-post-size wiki:faq/server/limit-cgi-processes wiki:faq/server/php-53-errors wiki:faq/server/suexec wiki:faq/server/turn-off-web-logging wiki:faq/server/web-stats wiki:faq/settings wiki:faq/setup-basebuilder wiki:faq/setup-development-workstation wiki:faq/setup-trac wiki:faq/shared-varnish-server wiki:faq/shared_varnish_server wiki:faq/show-hidden-files site-management wiki:faq/site-management wiki:faq/site-management/admin-access-to-cp wiki:faq/site-management/control-panel wiki:faq/site-management/create-hosting-order wiki:faq/site-management/primary-host wiki:faq/socialnetwork wiki:faq/support wiki:faq/support/red-fix-hard-error wiki:faq/surveys wiki:faq/transfer wiki:faq/translate wiki:faq/translate/pages wiki:faq/user wiki:faq/user.Es wordpress wiki:faq/wordpress wiki:faq/wordpress/WordPressInstall wiki:faq/wordpress/WordPressInstall.Pt wiki:faq/wordpress/mailman-integration