Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

#9677 assigned Bug/Something is broken

horde-webmail non-functionable all morning

Reported by: https://id.mayfirst.org/portside-submission Owned by: https://id.mayfirst.org/jamie
Priority: Urgent Component: Tech
Keywords: webmail Horde Cc: bxcohen@…, jschaffner@…, jschaffner14@…, ross@…
Sensitive: no

Description

Horde will not open or display. Following error msg:

/*-secure-{"response":null,"msgs":[{"charset":"UTF-8","message":"Handler for action \"login.php\" does not exist.","flags":[],"type":"horde.error"}]}*/

Earlier this morning would open only as "mobile" which really does not work.

Unable to access Portside queue.

Jay

Change History (3)

comment:1 Changed 4 years ago by https://id.mayfirst.org/dskallman

  • Owner set to https://id.mayfirst.org/jamie
  • Status changed from new to assigned

I don't see that same error. It's on the login page?

I'm looping Jamie in as well.

comment:2 Changed 4 years ago by https://id.mayfirst.org/jamie

Hi Jay - can you use https://roundcube.mayfirst.org/ as a backup?

The error looks a lot like the one you had in https://support.mayfirst.org/ticket/8875, which was fixed by rebooting and re-opening via a bookmark. Can you try that method again and see if it works this time?

comment:3 Changed 4 years ago by https://id.mayfirst.org/portside-submission

this is the bookmark I use:

https://webmail.mayfirst.org/horde/imp/dynamic.php?page=mailbox

it then becomes the following URL:

re-booting and opening worked. My guess is that repeated us in Firefox corrupts this particular bookmark. Next time, will again try this - first

When you can, Jamie can you call me about a different issue? Thanks/

Jay

Please login to add comments to this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.