Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#7036 closed Bug/Something is broken (fixed)

dignityinschools.org is down, 503 Service Temporary Unavailable

Reported by: https://id.mayfirst.org/joaod Owned by:
Priority: Urgent Component: Tech
Keywords: http-503 mandela.mayfirst.org Cc:
Sensitive: no

Description

Hi Folks,

This is what I'm seeing when I go to www.dignityinschools.org

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Any thoughts on why it may be down and for how long?

Thank you,

Joao Da Silva joao@… Phone: 202-302-5706

Change History (6)

comment:1 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/eric

seeing this same issue on beyondthepale.org and it seems to be on the same machine

:~ eric$ host www.dignityinschools.org www.dignityinschools.org has address 209.51.163.15

:~ eric$ host www.beyondthepale.org www.beyondthepale.org has address 209.51.163.15

figured I'd mention that as a comment here instead of opening a new ticket

comment:2 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/dkg

  • Keywords http-503 mandela.mayfirst.org added; service down removed

I'm getting clean responses from both http://dignityinschools.org/ and http://beyondthepale.org/

#7038 and #7039 are both about the same server, mandela, though, so it sounds like there is some larger underlying problem.

comment:3 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/eric

I've got an hourly cron task hitting the site, and looking at error logs it seems that the site started responding again sometime between 12:18 and 1:18am

comment:4 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/dkg

cool, thanks for the data points. I'm addressing this in further detail on #7039

comment:5 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/joaod

Thank you, site is back up and running.

Best,

Joao

comment:6 Changed 5 years ago by https://id.mayfirst.org/dkg

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

great, i'm glad to hear this is working ok for you now. as noted in #7039, i just did one last restart. I think this should now be resolved.

Please login to add comments to this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.