Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#5442 closed Task/To do item (fixed)

People of Color Techie Training Program Moves Ahead

Reported by: Enrique Rosas Owned by: Enrique Rosas
Priority: Urgent Component: Internationalization
Keywords: en-es translation traducción Cc:

Description

Work is underway for the launch of MF/PL's People of Color Techie Training project. Coodinators and mentor/trainers have already met once, the curriculum is being prepared and a launch date, in June, has been selected. The first face to face meeting for participants will take place on June 27, 2011 right before the Allied Media Conference which runs through June 28 - July 1, 2012 in Detroit, Michigan.

The year-long program is a skills sharing program in which professional techies work with activists of color to develop server administrator skills.

Change History (2)

comment:1 Changed 7 years ago by Enrique Rosas

Keywords: en-es added; en>es removed

comment:2 Changed 7 years ago by Enrique Rosas

Resolution: fixed
Status: newclosed

Estamos trabajando para el lanzamiento del proyecto de Primero de Mayo/Enlace del Pueblo denominado Entrenamiento técnico para afroamericanos. Los coodinadores y tutores/entrenadores ya se han reunido una vez, el plan de estudios está siendo preparado y la fecha de lanzamiento, en junio, ha sido seleccionada. El primer encuentro entre los participantes tendrá lugar el 27 de junio 2012 justo antes de la Conferencia de Medios Aliados, que se llevará a cabo del 28 junio al 1o. julio de 2012 en Detroit, Michigan.

El plan de estudios considera un programa de un año de duración, se trata principalmente de un programa en el que los profesionales comparten sus habilidades tecnológicas con los activistas afroamericanos para desarrollar las habilidades en el ámbito de la administrador de servidores.

¿cuál es el plan de estudios y el programa para este proyecto?

Last edited 7 years ago by Enrique Rosas (previous) (diff)