Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#434 closed Bug/Something is broken (fixed)

Can not access address book

Reported by: maria@… Owned by: https://id.mayfirst.org/jamie
Priority: Medium Component: Tech
Keywords: addressbook email Cc:
Sensitive: no

Description

Hi

I can't seem to access my address book- either at home or at the office in safari or foxfire.

I have emptied the cache.

The message at the top of the page is Notice: Only variable references should be returned by reference in /usr/share/horde2/turba/lib/Source.php on line 62

Maria

Change History (4)

comment:1 follow-up: Changed 11 years ago by https://id.mayfirst.org/jamie

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Thanks for report Maria. I think I fixed this particular problem. We'll soon be switching to an upgraded version of Horde (see our ticket on switching to a new central web mail installation) at which point I believe we should not see problems like these any more. I also added a technical explanation of what I did to ticket #144 (if you are interested).

comment:2 in reply to: ↑ 1 Changed 11 years ago by https://id.mayfirst.org/mariabyck

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened
  • Summary changed from Can noy access address book to Can not access address book

Replying to https://id.mayfirst.org/jamie:

Thanks for report Maria. I think I fixed this particular problem. We'll soon be switching to an upgraded version of Horde (see our ticket on switching to a new central web mail installation) at which point I believe we should not see problems like these any more. I also added a technical explanation of what I did to ticket #144 (if you are interested).

Hi I still can not access my addressbook. The notice is gone. The addressbook page pops up but there is no names or addresses in it and if I do a search the email or name does not come up. I restarted my computer but still no luck. Thanks for looking into this. Maria

comment:3 follow-up: Changed 11 years ago by https://id.mayfirst.org/jamie

Aha - I think it's fixed now - can you try again?

In fact - I think this problem is related to ticket #418 (about how I accidentally removed the horde database configuration file and had to re-create it). Turba stores the db connectivity information separately from Horde - so it still had the old info. I just updated it.

comment:4 in reply to: ↑ 3 Changed 11 years ago by https://id.mayfirst.org/mariabyck

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Replying to https://id.mayfirst.org/jamie:

Aha - I think it's fixed now - can you try again?

In fact - I think this problem is related to ticket #418 (about how I accidentally removed the horde database configuration file and had to re-create it). Turba stores the db connectivity information separately from Horde - so it still had the old info. I just updated it.

YES! it is fixed thanks so much- good work. Maria

Please login to add comments to this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.