Opened 2 weeks ago

Last modified 2 weeks ago

#15984 assigned Bug/Something is broken

Unable to receive email via legitgov.org accounts

Reported by: Lori Price Owned by: JaimeV
Priority: High Component: Tech
Keywords: Email Cc: lori@…, southwell.gov@…
Sensitive: no

Description

Hi all,

Since approximately 4 a.m., I have not received email through any legitgov.org accounts (Mac Mail). My Internet works, I've tried rebooting, etc. But, I am able to send emails via legitgov.org accounts.

Thank you,

Lori Price

Change History (6)

comment:1 Changed 2 weeks ago by Lori Price

Update:

As of approximately 3:40 p.m. EDT, some emails are beginning to arrive.

Lori

comment:2 Changed 2 weeks ago by JaimeV

Owner: set to JaimeV
Status: newassigned

Hi Lori. There was an issue with the anti-virus checking software on the mail server for june. It was just restarted. Mail should be flowing now.

comment:3 Changed 2 weeks ago by JaimeV

Resolution: fixed
Status: assignedfeedback

comment:4 Changed 2 weeks ago by Lori Price

Resolution: fixed
Status: feedbackassigned

Hi Jaime,

Thank you!

Lori

comment:5 Changed 2 weeks ago by JaimeV

You could try adding the following lines to your php.ini Be sure to add the preferred e-mail address for the "sendmail_from" variable.

smtp=bulk.mayfirst.org
smtp_port=25
sendmail_from=

comment:6 Changed 2 weeks ago by Lori Price

Thank you, Jaime!
Will do.

Lori

Please login to add comments to this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.