Opened 3 months ago

Closed 2 months ago

#14424 closed Question/How do I...? (fixed)

Problems with subdomain

Reported by: Ricardo Romero Owned by: JaimeV
Priority: Urgent Component: Tech
Keywords: Cc:
Sensitive: no

Description

I erased cookies and the home page is showing normal but when I tried to login to the dashboard the error message that I attached appear same with the links, so I updated the permalinks configuration to url ( https://lascanadas.bosquedeniebla.com.mx ) in database and config.php file and edit the .htaccess, still not working . Can you help me please, I really can not find the source of the problem

Thank you

Change History (5)

comment:1 Changed 3 months ago by JaimeV

Owner: set to JaimeV
Status: newassigned

There appears to be a problem with the database. It is not clear to me either why. I would suggest restoring the database from a recent backup. If you do not have one a backup from 24 hours ago was created on Jan 24 at midnight. Was that before the problem began? I can apply that backup for you if you like.

comment:2 Changed 3 months ago by Ricardo Romero

Resolution: wontfix
Status: assignedfeedback

I restore the database and change de wp_options home and siteurl to http://lascanadas.bosquedeniebla.com.mx/ still the same message of 404 Not Found when tried to enter to wp-admin or any other link in the page. Seems to me something to do with the permalinks but editing .htaccess, the database and the config.php file seems not enough I hope you can solve it.

Thank you !

comment:3 Changed 3 months ago by JaimeV

Resolution: wontfix
Status: feedbackassigned

I think I found it. Your wp-config was setting a variable for multisite installs calling your wordpress to query a database table that doesn't exist on your install. I've commented out the following in your wp-config.php .

//define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', true );

Since I was editing your wpc-fong.php I new values for Claves únicas de autentificación. from https://api.wordpress.org/secret-key/1.1/salt/

I've also went ahead enabled https for your site through the MFPL control panel.

comment:4 Changed 3 months ago by JaimeV

Resolution: fixed
Status: assignedfeedback

comment:5 Changed 2 months ago by automatic

Status: feedbackclosed

No news is good news (we hope)! Given the lack of feedback, we think this ticket can be closed.

Please login to add comments to this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.